0
Doporučené Rodina

Happy u veterináře

Já jsem poctivý chovatel, naše zvířata jsou včas očkovaná, odčervovaná, kastrovaná a tak vůbec. Proto jsem i naši novou fenku Happy vzala k veterináři, aby ji prohlédl a dal mi potřebné informace a lékařskou péči. Informace mě, péči Happy, samozřejmě. Happy byla trochu paf, ale jen co dostala od pana doktora piškotek, začalo se jí v ordinaci líbit.

Náš pan veterinář je velký milovník zvířat. Hodně mi toho pověděl, nad nečestnými chovateli se trochu rozčertil a bylo vidět, že by se s nějakým i moc rád popral, ale bohužel měl v ordinaci jen mě a Happy, a jak jsem již řekla, já jsem chovatel čestný a počestný a zvířátka u mě nijak nestrádají. Pan veterinář mi popisoval taktiky některých chovatelů hezky podrobně a dlouze, takže kdybych nebyla ten čestný a počestný chovatel, tak si od něj odnáším podrobný návod na podvody se zvířátky.

Je to moc hodný pán, ten náš pan veterinář. Happy pečlivě prohlédl, rovnou jí dal čip a zapsal vše do průkazky. Zkontroloval, odkud Happy pochází a poradil mi, co a jak s ní. Za týden prý přijďte zase, tak jsme se s Happy odporoučely a šly domů. No šly… Happy se moc nechtělo, přeci jen tam našla zdroj piškotků, ale co naplat, je ještě malá, a tak mi stačí ji zvednout do náruče (což jsem byla poučena, že ideálně vůbec dělat nemám), a odnesla jsem ji chudáka z ordinace i čekárny. A pak ještě v náručí přes silnici, protože Happy je schopná sednou si na zadek uprostřed vozovky a čekat. Tenhle postoj bych od ní měla pochytit, ne tedy, protože by mě již omrzel život a prahla bych po sražení autem, ale protože když to ženská umí (ať už lidská nebo psí), tak se svět začne točit kolem ní. Někdo ji zvedne do náruče a přenese přes silnici, zrovna tak jako já Happy. Je to přeci jen dáma, co by se ona obtěžovala zvednout ten svůj chlupatý zadek a dojít alespoň na chodník, že jo.

Jsem zvědavá, co nám pan doktor řekne příště. Hezký večer 🙂

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu