0
Ostatní

Dorazil nám eliptický trenažér

Nedávno jsme s manželem doma rozhodli, že je na čase obohatit naši domácnost něčím, co nám zlepší fyzičku i přes zimní období. Já pomalu končím s programem Six weeks six pack od Jillian Michaels a brzy budu potřebovat něco dalšího. A tak jsme si koupili eliptický trenažér.

Dorazil nám včera a hned jsme ho museli sestavit a vyzkoušet. Součástí byl hrudní pás, který hlídá tepovou frekvenci, kterou si musíte držet v určitém rozmezí, aby jste správně cvičili a dosahovali požadovaných výsledků. Na trenažéru je také tréninkový počítač, který ukazuje vše potřebné. Při cvičení zabírají hlavně nohy a zadek, ale také paže a zádové svaly a při správném držení těla by mělo zabírat trochu i břicho, ale myslím, že primárně je to spodní část těla, která skutečně cvičí. Eliptický trenažér má v podstatě simulovat běh, ale má řadu výhod, jako například že nezatěžuje kolena, dá se provozovat v místnosti v teple, pěkně u televize a můžete si zvolit zátěž.

Za dvacet minut jsem byla zpocená a když jsem sestoupila z trenažéru na zem, měla jsme takový ten srandovní pocit v těle, jako když sestoupíte po skákání z trampolíny. Mám pocit, že když takhle budu cvičit třeba pětkrát týdně, budou brzy vidět výsledky. Tak držte palce a mějte se krásně!

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu