0
Vzhled

Dnes den dvacátý první!

Jak víte, cvičím. Je to třeba. Zajímalo by mě, jestli jde cvičením “zploštit” i spodní část břicha. Asi nejsem jediný člověk, který má s touto oblastí problémy. Proto se takové oblibě těší legíny s vysokým pasem.

Ale vršek břicha se hezky rýsuje. Mým cílem není být ženská verze Schwarzeneggera, ale hezké pevné ženské tělo, s jemnými náznaky svalů. Žádný extrém. Ale uznávám, že každý máme na tohle jiný pohled, někomu se líbí svaly větší, někomu menší, to je každého věc. Já se pokusím vypracovat do SVÉ představy ideálu pro SVOU postavu. Nebo se k tomu alespoň zkusím co nejvíc přiblížit.

Dnes je den dvacátý první. Přišlo mi, že druhých dvacet dní uteklo rychleji než těch prvních. Z druhé úrovně Shred for beginners jsem teď vyloženě nenáviděla jeden cvik a jeden se mi nelíbil. Ale odcvičila jsem to i tak. Od minulého roku jsem úplně zapomněla, co bude ve třetí úrovni, takže to bude překvápko. Ale těším se.

V druhých dvaceti dnech jsem cvičila

  • již zmíněnou druhou úroveň ze SHRED for beginners od Jillian Michaels
  • 50 mostů (bridges)
  • cvičení na nohy (legs)
  • cvičení na břicho (abs)
  • a dělala jsem minimálně 40 sekund prkno (plank)

Jaká je tedy změna oproti prvním deseti dnům? Dřepy nahradilo jiné cvičení na nohy, od Cassey Ho. Je to na pohled nenápadné, tak trochu zákeřné a já moc doufám, že i účinné cvičení. Určitě si ho zkuste, zvládne ho i začátečník. Tedy, zvládnete provést cvik, uvidíte, jestli zvládnete vydržet po celou dobu cvičení. Pro mě to bylo náročné. Ale určitě to zkuste. To je jediná změna, tedy kromě pokročilé úrovně s Jillian Michaels. Jinak všechno při starém.

Ani teď jsem ani jednou cvičení nevynechala. I když to znamenalo minimálně dvakrát se ke cvičení dokopat až večer. Včera dokonce kolem jedenácté. A to vám řeknu, to je opravdové zlo, nutit se cvičit večer, když už jediné, na co myslíte, je dát si nohy nahoru. Tedy, já je občas dala nahoru. A pak dolů, a pak nahoru, a tak pořád dokola. Tomu se totiž říká cvičení. 😀 Dneska vytisknu třetí papír a jdu na poslední sérii cvičebního programu od Jillian. Ale nemám pak v plánu se cvičením docela skončit. To bych totiž do léta zase vypadala jako na začátku tohoto roku a to nestálo za moc. Držte mi palce, a pokud máte pocit, že potřebujete taky cvičit, přidejte se ke mě 🙂

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu