0
Ostatní Recenze Vzhled

Dara bags

Nejspíš už Dara bags znáte. Jde o známé originální ručně šité kabelky, peněženky, obaly na telefony a řadu doplňků jako je parfém nebo třeba obojky. Značku založila Darina Ermisová v Ostravě roku 2008. Originalita, kvalita a praktičnost jsou předními rysy výrobků Dara bags.

Moje Dariana Middle

Já podědila po mamince jednu krásnou kabelku z řady Dariana Middle, bohužel jsem o ní přišla a tak jsem se rozhodla pro další kousek, tentokrát ve veselejší barevné kombinaci. Kabelka typu Dariana Middle má několik praktických kapes, jejichž zipy tvoří výrazný designový prvek této řady. Můžete si zde prohlédnout několik přiložených ukázek, aby jste měli lepší představu.

Kabelka se dá nosit křížem a při objednání máte několik možností, jak si ji vylepšit. Například můžete zvolit osobní věnování, úpravu barevnosti, opačné zapínání, prodloužení popruhu, svislé prošití a v některých případech i impregnaci. Kabelky jsou prodávány v různých tvarech, velikostech, designech a barevných odstínech a kombinacích, takže si každá žena či muž (ano, mají i pánské tašky) může vybrat ideální tašku právě pro sebe.

Dušinky od Dušany Rapošové

Před nedávnem začali spolupracovat také například s malířkou Dušanou Rapošovou a vytvořili několik krásných kabelek se vzorem tak zvaných “Dušinek”, což jsou postavičky s velkýma očima, kterými se paní Rapošové proslavila. Jak kabelky a peněženky s Dušinkami vypadají? Tady je máte.

Doporučuji!

 

Zdroj fotografií darabags.com

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu