0
Malování

Ben, Edie a Max, odhalení psích portrétů z Vánoc 2019!

V loňském roce se tři psí portréty, které jsem namalovala, staly vánočními dárky. Je to pro mě pocta a dělá mi to velikou radost. U každého portrétu jsem doufala až do momentu odhalení, že se bude líbit nejen tomu, kdo si jej u mě objednal, ale i obdarovanému.

Před Vánoci jsem malovala doslova každý den, abych stihla obrazy včas dokončit a poslat tak, aby skutečně skončily pod vánočním stromečkem. Všechno dobře dopadlo, obrazy se pod stromeček dostaly včas, a podle toho, co jsem slyšela, udělaly skutečně radost všem. Hurá!

Ben

Jestli máte pocit, že jste Beníka už někde viděli, tak se nepletete. Majitelé Bena mi dali další možnost svého čtyřnohého kamaráda namalovat. Na tomto obraze jsem se rozhodla zkusit pozadí tvořené modrou a fialovou. Je to takové zimní a Beníkovi to sluší. Malovala jsem ho moc ráda.

Max

Max je také druhým portrétem, který jsem namalovala pro stejného majitele, byť to není stejný pejsek. Prvním byla buldočí dáma Lucie, tohle je její kamarádka a spolubydlící Max. Zatímco Lucie byla světlá, Max má srst do černa. Má krásné oči a na rozdíl od Lucie se strašně nerada fotí, takže pořídit její snímek, který by se dal použít jako vzor pro portrét, byl opravdu oříšek. Naštěstí se to povedlo a věřím, že i obraz se opravdu povedl. Pozornost jistě hned upoutá její krásné hnědé oko. Za Max jsem namalovala syté tavě růžové pozadí, na kterém vyniká.

A jedna fotka z procesu malování

Edie

Edie není zlatý retrívr, jak by vás možná napadlo, ale dlouhosrstý výmarský ohař. Je to už starší pejsek, ale má veselý a přátelský úsměv skoro jako štěně. Díky světlému odstínu své srsti jsem pro něj zvolila kontrastní výrazně modré pozadí a já věřím, že Ediemu moc sluší.

Pár fotek z procesu malování

Jestli chcete i vy psí portrét nebo znáte někoho, kdo by chtěl takový portrét namalovat, budu ráda, když mi dáte vědět.

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu