0
Malování Ostatní Rodina

A je to tady! Akrylka.cz ♡

Myslím, že už jsem někde zmiňovala, že posledních pár týdnů byl trošku divokých. Začala jsem, s pomocí svého manžela, dávat dohromady nové webové stránky a zároveň jsem se snažila stihnout co nejvíc prázdninové zábavy s dětmi, než jim začne školní rok. Těch hub, co jsme našli! Tenhle týden je poslední prázdninový a já do něj chci někam nacpat výlet do bazénu, jízdu na koních a možná i návštěvu zoo. A chtěla jsem vzít děti vlakem do Budějovic, ale to budeme muset nechat na září nebo říjen, protože už teď je to trošku hektické období.

Mám skoro přečtené dvě další knížky, kde se můžete těšit na recenzi. První z nich jsou samozřejmě Lovci monster, tentokrát s podnázvem Alfa. Zbývá mi jen pár stránek a nejradši bych četla a četla, dokud bych knížku nedočetla, ale mám bohužel plno povinností, takže čtu, jen když to zrovna jde. Ale říkám si, že už je to otázka dní, než budu moci sepsat a zveřejnit recenzi. Zatím je to hodně, hoooodně dobrá knížka!

Druhou knížkou jsou Italské jednohubky, knížka, kterou bych popsala jako letní, pohodovou, odpočinkovou a celkem vtipnou. Ne, že bych se smála nahlas, to zase ne, autorka této knihy přiměje koutky mých úst tak akorát k poloúsměvu, ale i tak, příjemné čtení.

Akrylka.cz

A teď to nejdůležitější! Konečně vám mohu oficiálně představit nové webové stránky akrylka.cz! Jsou to stránky, které jsme vytvořili proto, aby představili moji maličkost jako umělce a seznámili všechny s mojí tvorbou. Na stránkách je galerie s obrazy (řadu z těch obrazů již znáte z tohoto blogu) a u každého obrazu jsou náhledové obrázky, popis, cena i dostupnost. Chci tak oficiálně nabídnout své služby i již hotové obrazy zájemcům. Koneckonců, Vánoce jsou tady coby dup a letos je můžeme všichni vyřešit velmi elegantně. Obrazy jsou totiž skvělým dárkem prakticky pro každého a nejen k Vánocům, ale i k narozeninám, svátku, svatbě, zásnubám, narození dítěte, kolaudaci bytu a vlastně téměř k jakékoli slavnostní příležitosti, která vás napadne.

Protože stránky jsou vyloženě čerstvé, můžete na nich najít nějaké chyby. V textu nebo funkční. Pokud nějakou najdete, budu moc ráda, když mi napíšete na cirklova.b@gmail.com nebo zde pod článkem do komentářů, ať mohu chyby opravit.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu