0
Doporučené Rodina

6 tipů na dárek pro pana učitele či paní učitelku ke konci školního roku

Konec školního roku nám klepe na dveře a bude třeba obstarat kytici a nějakou tu drobnost, jako poděkování třídnímu učiteli či učitelce za to, že měli trpělivost s našimi dětmi. Ale co jim vybrat? Připravila jsem pro vás 6 tipů na vhodný dárek.

1/ Bonboniéra

Něčím sladkým člověk neurazí a po náročném školním roce je třeba si trochu zaobalit nervy cukrem. Našla jsem tyhle nádhery od čokoládovny Janek, na které když koukám, tak se mi začínají sbíhat sliny!

Prohlédnout a koupit můžete zde.

2/ Poukaz

Já letos zvolila poukaz do cukrárny / kavárny Upekla. Vybrat můžete ale i poukaz na masáž nebo do knihkupectví, fantazii se meze nekladou. Zeptejte se sami sebe, kam by zrovna učitel vašeho dítěte asi rád zašel?

3/ Keramika

Že Chaukiss mají nádherné zboží, a to nejen papírenské, jsem už jistě zmiňovala. Dnes nás budou zajímat tyhle hrnečky, které jsou prostě jako dárek pro učitele či učitelku naprosto perfektní!

Hrneček koupíte na chaukiss.cz.

4/ Šperk

Paní učitelce náramek, panu učiteli třeba přívěsek na klíče? A proč by ne?

Krásné náramky pro paní učitelku a další zajímavé kousky najdete na andilna.cz.

 

5/ Svíčka s krystalem

Tyhle svíčky jsou báječné a krásně voní. Jsou ručně vyráběné a designované, každá z nich je jedinečný originál. Doplněné jsou krystaly nejrůznějších tvarů a barev, radost podívat!

Koupíte je na svickydoria.cz.

 

6/ Dárkový balíček

Možná chcete darovat celý dárkový balíček! Pak zkuste třeba krásný balíček od yoga.day.cz se svíčkou a zápisníkem a nebo balení oříšků od nutworld.cz.

Užijte si hezký konec školního roku! 🙂

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu